Vi er i lokalrådet glade for at kunne fortælle, at Esbjerg Kommune har besluttet at fremrykke udstykningen på Rugmarken. Kommunen forventer at de 6 grunde er salgsklare før sommerferien 2019.

Rugmarken ligger godt placeret med få hundrede meter af lukket sti til skole og idrætsfaciliteter, og med en dejlig legeplads. På under 30 minutter kan du nå byerne Esbjerg, Kolding, Ribe og Vejen i bil. Der er indkøbsmuligheder, mulighed for masser af idrætsfaciliteter, daginstitutioner og en flot renoveret skole fra 0-9. klasse. Toget kører hver time mod både Esbjerg og Kolding.

I lokalrådet vil vi meget gerne høre fra alle der er interesseret i at købe en grund. På den måde kan vi allerede nu danne os et overblik over efterspørgslen, og dermed være med til at sikre, at der også i fremtiden er attraktive byggegrunde i Gørding. Skriv en mail hvis du er interesseret i en grund i Gørding til formand@goerding.dk. Jeres henvendelse behandles selvfølgelig anonym, og der er blot tale om en tilkendegivelse. Ingen købetvang.